Тамақтандыру » Страница 65 » №25 бастауыш мектебі Арал-Қыстақ
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданы білім бөлімінің
"№25 бастауыш мектебі"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72636) 43-50-93
Есепші бөлімі:
+7(72636) 23-11-37
Нашар көрушілер
нұсқасы
Мектепте оқитындарды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу комиссия жұмысының қорытынды
28
февраль
2020
Мектепте оқитындарды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу
Мектепте оқитындарды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу комиссия жұмысының қорытынды АҚПАРАТ Мерзімі: І тоқсан 07.10.2019 жыл Мектеп асханасында комиссия мүшелері зерделеу жұмыстарын жүргізу нәтижесінде төменгідей қорытынды ақпарат жасады: 1) Аспазшы тегін тамақтанатын оқушыларға жеткізілетін азық –түліктерді акт арқылы қабылдап алатыны анықталды. 2)Мектеп асханасына жеткізілген тамақ өнімдерін дайындау технологиясы талапқа сай. 3)Тоңазытқыш жарамды жағдайда.Тез бұзылатын тамақ,атап
Мектепте оқушыларды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу комиссия жұмысының қорытынды
28
февраль
2020
Мектепте оқушыларды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу
Мектепте оқушыларды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу комиссия жұмысының қорытынды АҚПАРАТ Мерзімі: ІІ тоқсан 06.12.2019 жыл Қаралатын орны: №3 педкеңес Мектеп асханасында комиссия мүшелері зерделеу жұмыстарын жүргізу нәтижесінде төменгідей қорытынды ақпарат жасады: 1)Асханаға тегін тамақ берілетін оқушыларға жеке кәсіпкер «Қарабаев-Т» азық-түлікпен қамтамасыз етеші ретінде аптасына 1 рет азық-түліктерді жеткізеді.Бірақ сол азық-түліктерді жеткізілгені туралы растайтын құжат
Мектепте оқитындарды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу комиссия жұмысының қорытынды
28
февраль
2020
Мектепте оқитындарды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу
Мектепте оқитындарды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу комиссия жұмысының қорытынды АҚПАРАТ Мерзімі: ІІІ тоқсан 22.01.2020 жыл Мектеп асханасында комиссия мүшелері зерделеу жұмыстарын жүргізу нәтижесінде төменгідей қорытынды ақпарат жасады: 1)Асханаға тегін тамақ берілетін оқушыларға жеке кәсіпкер «Қарабаев-Т» азық-түлікпен қамтамасыз етеші ретінде аптасына 1 рет азық-түліктерді жеткізеді.Бірақ сол азық-түліктерді жеткізілгені туралы растайтын құжат (накладная) берілмеген.Сонымен
Мектепте оқитындарды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу комиссия жұмысының қорытынды
28
февраль
2020
Мектепте оқитындарды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу
Мектепте оқитындарды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу комиссия жұмысының қорытынды АҚПАРАТ Мерзімі: І тоқсан 26.09.2019 жыл Мектеп асханасында комиссия мүшелері зерделеу жұмыстарын жүргізу нәтижесінде төменгідей қорытынды ақпарат жасады: 2)Мектеп асханасына жеткізілген тамақ өнімдерін дайындау технологиясы талапқа сай. 3)Тоңазытқыш жарамды жағдайда.Тез бұзылатын тамақ,атап айтқанда шикі ет (-60 С) температурада тоңазытқыш камерасында сақталынған.Тоңазытқыш температурасын бақылау үшін
Мектепте оқушыларды тамақтандырудың сапасына мониторинг  жүргізу комиссиясының отырысы
28
февраль
2020
Мектепте оқушыларды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу
Мектепте оқушыларды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу комиссиясының отырысы №2 Хаттамасы Қатысқаны:3 Арал қыстақ ауылы 24.12.2019 жылы Қатыспағаны:жоқ Күн тәртібінде: 1. Тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу комиссия жұмысының 2019-2020 оқу жыл ның ІІ тоқсан бойынша қорытындысы. Тыңдалды: 1.Г.Суранчиева- мониторинг жүргізу комиссия мүшесі: Комиссия мүшесі ата-аналар комитетінің төрайымы Г.Суранчиева өз сөзінде балаларға тамақтандыру ұйымдастырылғаны туралы,кезекшілік
Ас мәзірі
27
февраль
2020
Ас мәзірі
Ас мәзірі 1-ші күн Күні: _________ №Атауы Шығысы,грамм 1Сәбіз салаты50/80 2Рассольник200/25 3Тәтті нан50/60 4Кептірілген жеміс -жидек сусыны150/200 5Нан 40 2-ші күн Күні: _________ №Атауы Шығысы,грамм 1Қырыққабат салаты50/80 2Палау сиыр етімен70/140 3Кисель 150/200 4Вафли 30/40 5Нан 40 3-ші күн Күні:сәрсенбі _________ №Атауы Шығысы,грамм 1Сәбіз салаты50/80 2Горох сорпасы200/25 3Печенье30/40 4Айран150/200 5Нан40 4-ші күн Күні:бейсенбі _________ №Атауы Шығысы,грамм 1Қызылша салаты150/200 2Балық
№25 бастауыш мектебінің бракераж комиссиясының отырысының №2 Хаттамасы
27
февраль
2020
№25 бастауыш мектебінің бракераж комиссиясының отырысының №2 Хаттамасы
№25 бастауыш мектебінің бракераж комиссиясының отырысының №2 Хаттамасы Арал қыстақ ауылы 24.01.2020 жыл Қатысқандар:3 Қатыспағаны:жоқ Күн тәртібінде: 1.Мектеп асханасының санитарлық жағдайы. 2.Тамақтандыруда әзірленген астың сапасы. Тыңдалды: 1.Г.Б.Жасыбаева - мектеп меңгерушісі сөз алып бірінші мәселе бойынша комиссия мүшелерінің ІІ тоқсан барысында 14 қаңтар күні жүргізілген рейд қорытындысымен таныстырды.Рейд жүргізудің мақсаты:асхананың санитарлық жағдайын бақылау,азық-түлік сапасын
№25 бастауыш мектебінің бракераж комиссиясының отырысының №1 Хаттамасы
27
февраль
2020
№25 бастауыш мектебінің бракераж комиссиясының отырысының №1 Хаттамасы
№25 бастауыш мектебінің бракераж комиссиясының отырысының №1 Хаттамасы Арал қыстақ ауылы 10.10.2019 жыл Қатысқандар:3 Қатыспағаны:жоқ Күн тәртібінде: 1.Оқушылардың мектеп асханасында бір мезгіл ыстық тамақпен қамтылуы. 2.Асхананың санитарлық жағдайы,асхана жұмысшыларының тазалығын,денсаулығының санитарлық талаптарының орындалуы. Тыңдалды: 1.Г.Б.Жасыбаева - мектеп меңгерушісі сөз алып бірінші мәселе бойынша биылғы оқу жылына арналған оқушыларды тамақтандыру бойынша іс-шаралар жоспары
«Тиімді тамақтану-денсаулықтың  негізі»  атты   ашық  есік  күні
27
февраль
2020
«Тиімді тамақтану-денсаулықтың негізі» атты ашық есік күні
        «Тиімді тамақтану-денсаулықтың  негізі»  атты   ашық  есік  күні       №25 бастауыш  мектебінде   тамақтандыру  жұмыстарын  ұйымдастыруды   жетілдіру ,тиімді   тамақтануды  насихаттау  мақсатында 2020 жылы 14  ақпан   күні  «Тиімді  тамақтапу – денсаулықтың негізі» атты  ашық   есік   күні   өткізілді. Аталған іс-шара  дұрыс   тамақтанудың  маңыздылығы  жөнінде   барлық  мүдделі  тараптардың, әсіресе  мектеп   жасындағы  балалардың  ақпараттылық    деңгейін  көтеру, мектепте
Білім алушыларға тегін тамақтандыруды ұйымдастыру
27
февраль
2020
Білім алушыларға тегін тамақтандыруды ұйымдастыру
2019-2020 оқу жылында мектепте 34 оқушы білім алуда.Мемлекеттік әлеуметтік көмек алуға құқығы бар отбасылардан шыққан 9 оқушыларға мектепте тегін тамақтандыру ұйымдастырылған.Калған 25 оқушы ата-аналар есебінен тамақтанылады. Тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия және бракераж комиссия мүшелері құрылған.