Питание » Страница 67 » №25 бастауыш мектебі Арал-Қыстақ
Жамбылская область әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданы білім бөлімінің
"№25 бастауыш мектебі"
отдела образования Кордайского района
Приемная
+7(72636) 43-50-93
Бухгалтерия
+7(72636) 23-11-37
Версия для
слабовидящих
Дұрыс тамақтану ережесі
02
март
2020
Дұрыс тамақтану ережесі
    №25 бастауыш мектебінде 3 сынып жетекшісі Сахова Шарапат «Дұрыс тамақтану ережесі» тақырыбында тәрбие сағатын өткізді.Сабақ барысында «Салауатты өмір салтының » қағидалары мен тиімді әрі үйлесімді тамақтанудың денсаулыққа пайдасы жөнінде ой қозғады.Дұрыс тамақтануға ерекше көңіл бөлу керек туралы,мектеп асханасында тамақтану кезінде ереже сақтауды үйретуді мақсаттады.
«Питаниедың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиясын құру туралы»
28
февраль
2020
«Питаниедың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиясын
Жамбылская область Меркі ауданы әкімдігінің білім бөлімінің  «№25 бастауыш  мектебі» отдела образования Кордайского района Бұйрық № 13  Андас батыр ауылы                                                               17.09.2019 жыл «Питаниедың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиясын құру туралы»    Мектепте тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу  мақсатында БҰЙЫРАМЫН: 1.2019-2020 оқ жылында мектепте тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиясы төменгідей құрамда
Мектепте оқитындарды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу комиссия жұмысының қорытынды
28
февраль
2020
Мектепте оқитындарды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу
Мектепте оқитындарды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу комиссия жұмысының қорытынды АҚПАРАТ Мерзімі: І тоқсан 07.10.2019 жыл Мектеп асханасында комиссия мүшелері зерделеу жұмыстарын жүргізу нәтижесінде төменгідей қорытынды ақпарат жасады: 1) Аспазшы тегін тамақтанатын оқушыларға жеткізілетін азық –түліктерді акт арқылы қабылдап алатыны анықталды. 2)Мектеп асханасына жеткізілген тамақ өнімдерін дайындау технологиясы талапқа сай. 3)Тоңазытқыш жарамды жағдайда.Тез бұзылатын тамақ,атап
Мектепте оқушыларды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу комиссия жұмысының қорытынды
28
февраль
2020
Мектепте оқушыларды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу
Мектепте оқушыларды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу комиссия жұмысының қорытынды АҚПАРАТ Мерзімі: ІІ тоқсан 06.12.2019 жыл Қаралатын орны: №3 педкеңес Мектеп асханасында комиссия мүшелері зерделеу жұмыстарын жүргізу нәтижесінде төменгідей қорытынды ақпарат жасады: 1)Асханаға тегін тамақ берілетін оқушыларға жеке кәсіпкер «Қарабаев-Т» азық-түлікпен қамтамасыз етеші ретінде аптасына 1 рет азық-түліктерді жеткізеді.Бірақ сол азық-түліктерді жеткізілгені туралы растайтын құжат
Мектепте оқитындарды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу комиссия жұмысының қорытынды
28
февраль
2020
Мектепте оқитындарды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу
Мектепте оқитындарды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу комиссия жұмысының қорытынды АҚПАРАТ Мерзімі: ІІІ тоқсан 22.01.2020 жыл Мектеп асханасында комиссия мүшелері зерделеу жұмыстарын жүргізу нәтижесінде төменгідей қорытынды ақпарат жасады: 1)Асханаға тегін тамақ берілетін оқушыларға жеке кәсіпкер «Қарабаев-Т» азық-түлікпен қамтамасыз етеші ретінде аптасына 1 рет азық-түліктерді жеткізеді.Бірақ сол азық-түліктерді жеткізілгені туралы растайтын құжат (накладная) берілмеген.Сонымен
Мектепте оқитындарды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу комиссия жұмысының қорытынды
28
февраль
2020
Мектепте оқитындарды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу
Мектепте оқитындарды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу комиссия жұмысының қорытынды АҚПАРАТ Мерзімі: І тоқсан 26.09.2019 жыл Мектеп асханасында комиссия мүшелері зерделеу жұмыстарын жүргізу нәтижесінде төменгідей қорытынды ақпарат жасады: 2)Мектеп асханасына жеткізілген тамақ өнімдерін дайындау технологиясы талапқа сай. 3)Тоңазытқыш жарамды жағдайда.Тез бұзылатын тамақ,атап айтқанда шикі ет (-60 С) температурада тоңазытқыш камерасында сақталынған.Тоңазытқыш температурасын бақылау үшін
Мектепте оқушыларды тамақтандырудың сапасына мониторинг  жүргізу комиссиясының отырысы
28
февраль
2020
Мектепте оқушыларды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу
Мектепте оқушыларды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу комиссиясының отырысы №2 Хаттамасы Қатысқаны:3 Арал қыстақ ауылы 24.12.2019 жылы Қатыспағаны:жоқ Күн тәртібінде: 1. Питаниедың сапасына мониторинг жүргізу комиссия жұмысының 2019-2020 оқу жыл ның ІІ тоқсан бойынша қорытындысы. Тыңдалды: 1.Г.Суранчиева- мониторинг жүргізу комиссия мүшесі: Комиссия мүшесі ата-аналар комитетінің төрайымы Г.Суранчиева өз сөзінде балаларға тамақтандыру ұйымдастырылғаны туралы,кезекшілік
Ас мәзірі
27
февраль
2020
Ас мәзірі
Ас мәзірі 1-ші күн Күні: _________ №Атауы Шығысы,грамм 1Сәбіз салаты50/80 2Рассольник200/25 3Тәтті нан50/60 4Кептірілген жеміс -жидек сусыны150/200 5Нан 40 2-ші күн Күні: _________ №Атауы Шығысы,грамм 1Қырыққабат салаты50/80 2Палау сиыр етімен70/140 3Кисель 150/200 4Вафли 30/40 5Нан 40 3-ші күн Күні:сәрсенбі _________ №Атауы Шығысы,грамм 1Сәбіз салаты50/80 2Горох сорпасы200/25 3Печенье30/40 4Айран150/200 5Нан40 4-ші күн Күні:бейсенбі _________ №Атауы Шығысы,грамм 1Қызылша салаты150/200 2Балық
№25 бастауыш мектебінің бракераж комиссиясының отырысының №2 Хаттамасы
27
февраль
2020
№25 бастауыш мектебінің бракераж комиссиясының отырысының №2 Хаттамасы
№25 бастауыш мектебінің бракераж комиссиясының отырысының №2 Хаттамасы Арал қыстақ ауылы 24.01.2020 жыл Қатысқандар:3 Қатыспағаны:жоқ Күн тәртібінде: 1.Мектеп асханасының санитарлық жағдайы. 2.Питаниеда әзірленген астың сапасы. Тыңдалды: 1.Г.Б.Жасыбаева - мектеп меңгерушісі сөз алып бірінші мәселе бойынша комиссия мүшелерінің ІІ тоқсан барысында 14 қаңтар күні жүргізілген рейд қорытындысымен таныстырды.Рейд жүргізудің мақсаты:асхананың санитарлық жағдайын бақылау,азық-түлік сапасын
№25 бастауыш мектебінің бракераж комиссиясының отырысының №1 Хаттамасы
27
февраль
2020
№25 бастауыш мектебінің бракераж комиссиясының отырысының №1 Хаттамасы
№25 бастауыш мектебінің бракераж комиссиясының отырысының №1 Хаттамасы Арал қыстақ ауылы 10.10.2019 жыл Қатысқандар:3 Қатыспағаны:жоқ Күн тәртібінде: 1.Оқушылардың мектеп асханасында бір мезгіл ыстық тамақпен қамтылуы. 2.Асхананың санитарлық жағдайы,асхана жұмысшыларының тазалығын,денсаулығының санитарлық талаптарының орындалуы. Тыңдалды: 1.Г.Б.Жасыбаева - мектеп меңгерушісі сөз алып бірінші мәселе бойынша биылғы оқу жылына арналған оқушыларды тамақтандыру бойынша іс-шаралар жоспары