№ 25 бастауыш мектебіндегі оқушыларды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиясының жұмыс жоспары
«Бекітемін»
Мектеп меңгерушісі:
_________ Г.Б.Жасыбаева.
«_____»___________2019 ж.
№ 25 бастауыш мектебіндегі оқушыларды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиясының жұмыс жоспары
2019-2020 оқу жылы
№ | Атқарылатын іс-ш аралар мазмұны | Түрі | Орындау мерзімі | Жауапты |
1 | 2019-2020 оқу жылында бастауыш сынып оқушыларын тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиясын құру туралы бұйрық шығару. | Бұйрық | қыркүйек | Мектеп меңгерушісі |
2 | Комиссия жұмысының қорытындыларын ақпарат түрінде рәсімдеу,педкеңестерде қарау және интернет-ресурстарында орналастыру | Ақпарат жинау | Тоқсанына 1 рет | Мониторинг жүргізу комиссия мүшелері Медбике |
3 | Оқушылардың тамақтану кестесін жасау | Кесте | қыркүйек | |
4 | Асханада кезекшілік ұйымдастыру | Кесте | Күнделікті | |
5 | Тамақтануды ұйымдастырудағы санитарлық-эпидемиологиялық талаптардың орындалуын қадағалау. | Бақылау | күнделікті | Мониторинг жүргізу комиссия мүшелері Медбике |
6 | Өнімдердің және дайын тағамдардың сақтау мерзімдері сақталуына мониторинг жүргізу. | Ақпарат | Ай сайын | Мониторинг жүргізу комиссия мүшелері Медбике |
7 | Асханадағы оқушылардың тамақтану тәртібін бақылау | Бақылау | жыл бойы | Мониторинг жүргізу комиссия мүшелері Медбике |
8 | Асхана қызметкерлерінің құжаттарының талапқа сай болуын қадағалау, асхана тазалығын тексеріп, акт жасау | Қадағалау | жыл бойы | Мониторинг жүргізу комиссия мүшелері Медбике |
9 | Тағамдарды дайындау технологиясына тоңазытқыш-технологиялық жабдықтардың жарамдылығын қадағалау | Бақылау | Жыл бойы | Мониторинг жүргізу комиссия мүшелері |
10 | Асхана қызметкерлерінің медициналық тексеруден уақытылы өтуін бақылау | Бақылау | кестеге сай | Мониторинг жүргізу комиссия мүшелері Медбике |