28
февраль
2020
Мектепте оқитындарды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу комиссия жұмысының қорытынды
Мектепте оқитындарды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу комиссия жұмысының қорытынды
АҚПАРАТ
Мерзімі: І тоқсан 26.09.2019 жыл
Мектеп асханасында комиссия мүшелері зерделеу жұмыстарын жүргізу нәтижесінде төменгідей қорытынды ақпарат жасады:
2)Мектеп асханасына жеткізілген тамақ өнімдерін дайындау технологиясы талапқа сай.
3)Тоңазытқыш жарамды жағдайда.Тез бұзылатын тамақ,атап айтқанда шикі ет
(-60 С) температурада тоңазытқыш камерасында сақталынған.Тоңазытқыш температурасын бақылау үшін арнайы термометр қарастырылмаған.
4)Тамақ өнімдердің сақтау мерзімі көрсетілген,жарамдық мерзіміне сай.
5)Шикі және дайын өнімдер бөлек сақталынған.
6) Кептірілген жеміс-жидектен дайындалған сусынға әр балаға 0,07 гр.
«С» дәрумені қосылып тұрады.
7)Асханада аспазшы А.Бидасбаева жеке гигиена талаптарын орындайтыны анықталды.
8)Қайнатылған су қарастырылған.Ауыстыру кестесі бар.
Ақпарат дайындағандар:тамақтандыру сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия мүшелері:
1. Г.Б.Жасыбаева –мектеп меңгерушісі__________________________
2. Г.Ж.Суранчиева-ата-аналар комитетінің төрайымы______________
3. Т.Адамбекова- Арал қыстақ ауылдық амбулаториялық пунктінің медбикесі_________________________________________________
АҚПАРАТ
Мерзімі: І тоқсан 26.09.2019 жыл
Мектеп асханасында комиссия мүшелері зерделеу жұмыстарын жүргізу нәтижесінде төменгідей қорытынды ақпарат жасады:
2)Мектеп асханасына жеткізілген тамақ өнімдерін дайындау технологиясы талапқа сай.
3)Тоңазытқыш жарамды жағдайда.Тез бұзылатын тамақ,атап айтқанда шикі ет
(-60 С) температурада тоңазытқыш камерасында сақталынған.Тоңазытқыш температурасын бақылау үшін арнайы термометр қарастырылмаған.
4)Тамақ өнімдердің сақтау мерзімі көрсетілген,жарамдық мерзіміне сай.
5)Шикі және дайын өнімдер бөлек сақталынған.
6) Кептірілген жеміс-жидектен дайындалған сусынға әр балаға 0,07 гр.
«С» дәрумені қосылып тұрады.
7)Асханада аспазшы А.Бидасбаева жеке гигиена талаптарын орындайтыны анықталды.
8)Қайнатылған су қарастырылған.Ауыстыру кестесі бар.
Ақпарат дайындағандар:тамақтандыру сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия мүшелері:
1. Г.Б.Жасыбаева –мектеп меңгерушісі__________________________
2. Г.Ж.Суранчиева-ата-аналар комитетінің төрайымы______________
3. Т.Адамбекова- Арал қыстақ ауылдық амбулаториялық пунктінің медбикесі_________________________________________________