28
февраль
2020
Мектепте оқитындарды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу комиссия жұмысының қорытынды
Мектепте оқитындарды тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу комиссия жұмысының қорытынды
АҚПАРАТ
Мерзімі: І тоқсан 07.10.2019 жыл
Мектеп асханасында комиссия мүшелері зерделеу жұмыстарын жүргізу нәтижесінде төменгідей қорытынды ақпарат жасады:
1) Аспазшы тегін тамақтанатын оқушыларға жеткізілетін азық –түліктерді акт арқылы қабылдап алатыны анықталды.
2)Мектеп асханасына жеткізілген тамақ өнімдерін дайындау технологиясы талапқа сай.
3)Тоңазытқыш жарамды жағдайда.Тез бұзылатын тамақ,атап айтқанда шикі ет
(-60 С) температурада тоңазытқыш камерасында сақталынған.Тоңазытқыштағы термометр арнайы температураны бақылауға арналмағандықтан пайдалануға тиісті емес туралы ескерту берілді.
4)Тамақ өнімдердің сақтау мерзімі көрсетілген,жарамдық мерзіміне сай.
5)Шикі және дайын өнімдер бөлек сақталынған.
6) Кептірілген жеміс-жидектен дайындалған сусынға әр балаға 0,07 гр. Компотты витаминдеуде кемшілік анықталды:сусынды салқындатқаннан кейін
(+150 С) –тан аспайтын температураға дейін салқындаттқаннан кейін С витамині салыну керек.Аспазшы А.Бидасбаева салқындатпай тұрып витаминді салып қойған.
7)Асханада аспазшы А.Бидасбаева жеке гигиена талаптарын орындайтыны анықталды.
Ақпарат дайындағандар:тамақтандыру сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия мүшелері:
1.Г.Б.Жасыбаева –мектеп меңгерушісі__________________________
2.Г.Ж.Суранчиева-ата-аналар комитетінің төрайымы______________
3.Т.Адамбекова- Арал қыстақ ауылдық амбулаториялық пунктінің медбикесі_________________________________________________
АҚПАРАТ
Мерзімі: І тоқсан 07.10.2019 жыл
Мектеп асханасында комиссия мүшелері зерделеу жұмыстарын жүргізу нәтижесінде төменгідей қорытынды ақпарат жасады:
1) Аспазшы тегін тамақтанатын оқушыларға жеткізілетін азық –түліктерді акт арқылы қабылдап алатыны анықталды.
2)Мектеп асханасына жеткізілген тамақ өнімдерін дайындау технологиясы талапқа сай.
3)Тоңазытқыш жарамды жағдайда.Тез бұзылатын тамақ,атап айтқанда шикі ет
(-60 С) температурада тоңазытқыш камерасында сақталынған.Тоңазытқыштағы термометр арнайы температураны бақылауға арналмағандықтан пайдалануға тиісті емес туралы ескерту берілді.
4)Тамақ өнімдердің сақтау мерзімі көрсетілген,жарамдық мерзіміне сай.
5)Шикі және дайын өнімдер бөлек сақталынған.
6) Кептірілген жеміс-жидектен дайындалған сусынға әр балаға 0,07 гр. Компотты витаминдеуде кемшілік анықталды:сусынды салқындатқаннан кейін
(+150 С) –тан аспайтын температураға дейін салқындаттқаннан кейін С витамині салыну керек.Аспазшы А.Бидасбаева салқындатпай тұрып витаминді салып қойған.
7)Асханада аспазшы А.Бидасбаева жеке гигиена талаптарын орындайтыны анықталды.
Ақпарат дайындағандар:тамақтандыру сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия мүшелері:
1.Г.Б.Жасыбаева –мектеп меңгерушісі__________________________
2.Г.Ж.Суранчиева-ата-аналар комитетінің төрайымы______________
3.Т.Адамбекова- Арал қыстақ ауылдық амбулаториялық пунктінің медбикесі_________________________________________________